Stranačke aktivnosti     | 30.10.2021. 14:06 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje

- Za PDP Republika Srpska je na prvom mjestu i nikada ne može biti nikakvih pregovora oko njenih nadležnosti, ustavnog položaja i zaštitnih mehanizama poput entitetskog glasanja i zaštite vitalnog interesa, rekao je potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik Igor Crnadak tokom posjete najudaljenijoj banjalučkoj mjesnoj zajednici Kmećani, gdje je izabrano novo mjesno rukovodstvo PDP-a.

Crnadak je naglasio da je posljednju sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske obilježio primitivan i skandalozan nastup srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, koji nije mogao da podnese činjenicu da više nema većinu za svoje prijedloge i da su čak i Željka Cvijanović i Radovan Višković podržali prijedlog da se u Narodnoj skupštini provede rasprava o kriminalu za vrijeme korona nabavki.

Podvukao je da će PDP u Banjaluci nastaviti da radi u korist građana, rješavajući infrastrukturne i druge probleme, uprkos opstrukcijama SNSD-ove skupštinske većine u gradskoj skupštini.

- Sramota je da SNSD kažnjava Banjaluku zbog poraza na lokalnim izborima, ali će im se to vratiti kao bumerang na narednim izborima, kada će zajednički kandidati opozicije i PDP ostvariti ubjedljivu pobjedu.

Sastanku je prisustvovao i Jovo Savanović, odbornik u Skupštini grada Banja Luka i sekretar Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Zoran Savanović.


S poštovanjem,

Banja Luka, 30.10.2021.
Informativna služba PDP-a

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo