Sport     | 29.10.2021. 19:50 |

Ancelotti: Modrić je dobro, nije riječ o ozljedi

FENA Agencije

MADRID, 29. listopada (HENA) - Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti izjavio je u petak kako je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić propustio prvenstveni susret protiv Osasune u srijedu zbog umora, ali će igrati u subotu protiv Elchea.

"Modrić je dobro. Dobro je trenirao, vježbao je i danas te će igrati sutra bez problema. Nije ga bilo u posljednjoj utakmici zbog predstrožnosti, osjećao je tegobu, no to je bio samo umor", izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije.

Real Madrid je u srijedu bio odigrao 0-0 s Osasunom a klub je neposredno prije tog susreta na Santiago Bernabéu bio priopćio kako je 36-godišnji vezni igrač u posljednji čas ispao iz momčadi iz čega se moglo iščitati kako je riječ o ozljedi.
Dužnosnik Real Madrida je zatim rekao kako mu je trener odlučio dati odmor te da ne postoji ozljeda, prenosi Hina.

Modrić je idući dan u četvrtak normalno trenirao s momčadi odigravši utakmicu na skraćenom terenu, a to isto je ponovio i u petak, izvijestio je Real Madrid s treninga zatvorenih za javnost.

Hrvatski veznjak je prošlu nedjelju bio odigrao 90 minuta u Realovoj pobjedi od 2-1 na gostovanju kod Barcelone. Real Madrid se nalazi na drugom mjestu u španjolskom prvenstvu sa 21 bodom, tri manje od vodećeg Real Sociedada.

Hrvatska igra 11. studenog protiv Malte te 14. studenog protiv Rusije posljednje dvije odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo, a izbornik Zlatko Dalić računa na Modrića u tim susretima.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Barbarez: Vjerujem da ću manjak trenerskog iskustva nadoknaditi respektom i autoritetom (VIDEO)

Barbarez: Vjerujem da ću manjak trenerskog iskustva nadoknaditi respektom i autoritetom

Gol Skorupa donio GOŠK-u tri boda

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'