Bosna i Hercegovina     | 26.10.2021. 15:37 |

Kordić s predstavnicima HVIDR-e o božićnom turniru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 26. listopada (FENA) - Gradonačelnik Mostara Mario Kordić održao je u utorak sastanak s izaslanstvom HVIDR-e Mostar na kojem su, uz ostalo, razgovarali o održavanju tradicionalnog malonogometnog božićnog turnira kojeg već 25 godina na visokoj razini organizira ova udruga.

Predstavnici HVIDR-e upoznali su gradonačelnika kako je iz tiska izišla i monografija "Srebrni jubilej božićnog turnira", a koja je objavljena upravo prigodom 25. godina božićnog malonogometnog turnira.

Gradonačelnik je u razgovoru obećao potporu Grada pri organiziranju najvećeg malonogometnog turnira u regiji koji se tradicionalno održava u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu.

Na sastanku je također bilo riječi i o drugim projektima HVIDR-e, kao i o problemima i aktivnostima koje provode ratni vojni invalidi, a koje su vezani za rad Gradske uprave ili gradskih javnih poduzeća.

Predstavnici HVIDRE-e zahvalili su gradonačelniku na prijemu kao i na dosadašnjoj suradnji i potpori radu udruge, a gradonačelnik je obećao kako će i dalje biti otvoren za rješavanje njihovih zahtjeva i podržavati konkretne projekte braniteljske populacije.

Sastanku su bili nazočni i predstavnici JP "Mostar Parking", priopćeno je iz Grada Mostara.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Potres jačine 2,8 po Richteru na mostarskom području

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda PS BiH Dragan Čović sastao se u Mostaru s predsjednikom Srbije

Vučić sletio u Mostar; nakon više od 30 godina uspostavljena direktna aviolinija s Beogradom

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!