Stranačke aktivnosti     | 25.10.2021. 10:42 |

Saopćenje za javnost DNS-a

FENA Saopćenje

 

Boška Tošića br. 4, Banjaluka
Telefon: 051/219-033
Telefaks: 051/219-020
e-mail: medijatimdns@gmail.com
www.dnsrs.org

M e d i j a T i m

Banja Luka, 25.10.2021. godine

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
SVIM MEDIJIMA

Nenad Nešić, predsjednik Demokratskog narodnog saveza najoštrije osuđuje svaki vid kriminalnog ponašanja i pokušaj otmice jednog od čelnih ljudi ove političke partije, direktora DNS-a, Miloša Stevanovića.

Naime, tokom vikenda pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su svojim profesionalnim i predanim radom, organizovanom akcijom i brzim djelovanjem uspjeli spriječiti organizovanu kriminalnu radnju – pokušaj otmice i lišenja života Miloša Stevanovića, advokata iz Bijeljine i direktora Demokratskog narodnog saveza.

Svaki vid kriminalnog ponašanja je za osudu, a ukoliko je isto usmjereno na povredu ličnog i tjelesnog integriteta jednog ljudskog bića, tim prije ova djela imaju posebnu težinu i počinioce istog treba najstrože kazniti u cilju represije, ali i preventivnog djelovanja na druge potencijalne učinioce ovakvih zlodjela.

Vijest o pokušaju otmice Miloša Stevanovića, velikog prijatelja, filantropa i čovjeka koji svojom energijom i ideologijom, te osobe koja predstavlja jednu od ključnih karika ove političke opcije je pogodila kako mene lično, tako i čitavu stranku.
Ovim putem se posebno zahvaljujem Policiji Republike Srpske, ljudima koji su učestvovali u akciji hapšenja i dali svoj doprinos da se ovakvo zlodjelo spriječi.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske je još jednom pokazalo i dokazalo svoju profesionalnost i ključnu ulogu u zaštiti svojih građana, te očuvanju javnog reda i poretka.

 

 

 

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

DNS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost DNS-a

Saopćenje za javnost DNS

Saopćenje za javnost DNS

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo