Bosna i Hercegovina     | 23.10.2021. 17:20 |

Kadrić: Ovo je tragedija kakvu ne pamtimo u Distriktu

FENA Saopćenje

BRČKO, 23. listopada (FENA) - Gradonačenik Brčko distrikta BiH Esed Kadrić posjetio je, zajedno s članovima Vlade, brčansko naselje Suljagića Sokak, gdje se u jutarnjim satima dogodio požar u kojem je šest stanovnika Distrikta tragično izgubilo život, dok se ostali ozlijeđeni nalaze na bolničkom liječenju, a jedno je prevezeno na Univerzitetski klinički centar Tuzla zbog teških ozljeda.

Gradonačelnik Kadrić je u razgovoru s predstavnicima Policije Brčko distrikta BiH, Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge, Pododjeljenja za socijalnu zaštitu, Odjeljenja za izbjeglice i raseljena lica kao i s predstavnicima Crvenog krsta Brčko distrikta BiH tražio hitno zbrinjavanje preživjelih članova obitelji, te su odmah poduzete aktivnosti za njihov privremeni smještaj.

"Ovo je tragedija kakvu ne pamtimo u Distriktu. Došli smo da se postaramo o ozlijeđenima. Vlada Distrikta će žurno donijeti odluke o zbrinjavanju preživjelih i obnovi stambenog objekta. Svi građani Distrikta suosjećaju s ovom obitelji, jako smo potreseni i osjećamo veliku tugu i bol", kazao je Kadrić.

Među ozlijeđenima ima i djece s kojima se gradonačelnik susreo tijekom obilaska Dnevnog centra koji pruža stručnu podršku djeci romske populacije.

"Jučer sam posjetio ove mališane, razgovarao s njima nesluteći da će neki od njih tijekom noći proći strašnu tragediju izazvanu požarom", rekao je Kadrić.    

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Salzburg bi mogao dobiti komunističkog gradonačelnika zbog ekstremno visokih troškova stanovanja

Nakon svađe s bratom u dvorištu zapalio više automobilskih guma

Najmanje četvero poginulih u požaru koji je zahvatio stambene blokove u Valenciji

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo