Servisne informacije     | 22.10.2021. 09:19 |

Naredna tri dana u BiH pretežno oblačno vrijeme sa kišom i nižim temperaturama

FENA Saopćenje

 

SARAJEVO, 22. oktobra (FENA) - Pretežno oblačno vrijeme sa kišom i nižim temperaturama obilježit će naredna tri dana u BiH. 

Tako će u subotu, 23. oktobra u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno oblačno sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje od 14 do 18 stupnjeva. 

Malo do umjereno oblačno obilježit će vrijeme u nedelju, 24. oktobra u Bosni i Hercegovini. Dio prijepodneva u Bosni će biti magle i niskih oblaka. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14, na jugu zemlje do 18 stupnjeva. 

U ponedeljak, 25. oktobra u Bosni i Hercegovini bit će malo do umjereno oblačno. Prijepodne po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15, na jugu zemlje do 18 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Danas prvi dan proljeća

Narandžasto upozorenje zbog vjetra južnog smjera

Registiran zemljotres u okolini Stoca 3 stepena po Richteru

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!