Servisne informacije     | 21.10.2021. 14:25 |

Doboj i Zenica danas najtopliji sa 24 stepena, sutra kiša u većem dijelu zemlje

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 21. oktobra (FENA) - Na području Hercegovine, Krajine i jugozapada Bosne danas je bilo pretežno oblačno vrijeme. U ostalim područjima Bosne je mala do umjerena naoblaka.

Temperature zraka izmjerene u 14.00 sati: Bjelašnica 4; Ivan-sedlo 13; Livno i Sokolac 16; Bugojno i Drvar 17; Jajce i Trebinje 18; Bihać, Grude, Prijedor i Sarajevo 19; Banja Luka, Mostar, Sanski Most i Zvornik 20; Neum i Tuzla 22; Bijeljina i Gradačac 23; Doboj i Zenica 24 stepena.

Sutra će u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu zemlje sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab većinom južnog smjera. Na sjeveru i sjeveroistoku Bosne vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno. Kiša se očekuje u večernjim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 9, a najviša dnevna oko 18 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Milanović: Pregovori o ulasku BiH u EU trajat će duže od 500 godina

Snažna podrška za BiH i daljnje proširenje uoči samita EU-a

Milanović: Opasno je što europska birokracija od BiH želi stvoriti građansku državu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo