Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje

Izjava za javnost

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Igor Crnadak, danas je uputio poslaničko pitanje predsjedniku Vlade Republike Srpske, sa zahtjevom da mu se dostavi stenogram sa jučerašnje posebne sjednice Vlade posvećene pripremama novih zakona koji se trebaju naći na Posebnoj sjednici NSRS.

- Prema informacijama iz medija, na jučerašnjoj posebnoj sjednici Vlade Republike Srpske pojedini ministri iznijeli su drugačija mišljenja u odnosu na ponuđene prijedloge i upozorili na moguće štetne efekte po građane i po Republiku Srpsku, rekao je Crnadak.

Crnadak kaže, s obzirom da su pojedini članovi Vlade naveli da se Republika Srpska može suočiti sa nesagledivim negativnim posljedicama, međunarodnom izolacijom, kao i mogućim ograničenjima kretanja za građane, smatram da javnost mora biti upoznata sa svim detaljima jučerašnje sjednice.

- Gospodine Viškoviću, nemojte se igrati sa sudbinom Republike Srpske i njenog naroda, javnost mora znati sve kada su ovako ozbiljne teme u pitanju. Očekujem da ću cjelovit stenogram sa jučerašnje sjednice, kao odgovor na poslaničko pitanje, dobiti u najkraćem roku, a najkasnije do sjednice NSRS na kojima će se raspravljati o prijedlozima sa posebne sjednice Vlade Republike Srpske, poručio je Crnadak.

S poštovanjem,

Banja Luka, 19.10.2021.
Informativna služba PDP-a

PDP
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.