Kultura     | 15.10.2021. 14:34 |

U Tomislavgradu počeo 'Mjesec hrvatske knjige'

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 15. listopada (FENA) - "Mjesec hrvatske knjige 2021.", manifestacija koju organizira Kulturno-informativni centar (KIC) Tomislavgrad, započela je u petak i trajat će do 15. listopada.

Po riječima ravnateljice KIC-a Danijele Papić, riječ je o šestoj po redu manifestaciji koja ove godine naglasak stavlja na čitanje knjiga.

Za ovogodišnju manifestaciju organizator nudi određene pogodnosti kao što je besplatno članstvo za prvašiće i umirovljenike i besplatno članstvo za darovane knjige, kao i posjete gradskoj galeriji.

"U Danima otvorenih vrata gradske knjižnice korisnici će biti upoznati s radom knjižnice, knjižnim fondom te će biti otvoren pristup zavičajnoj zbirci koja će biti izložena u prostorijama KIC-a", kazala je Papić.

U završnom dijelu ovogodišnjeg programa bit će organizirana književnu večer pod nazivom "Kraljevstvo riječi" u suradnji s Društvom hrvatskih književnika Herceg Bosne.

Manifestaciju će financijski podržati Federalno ministarstvo kulture i sporta, Fondacija za bibliotečku djelatnost, Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i sporta HBŽ-a te Općina Tomislavgrad.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Predstavljena knjiga 'Svjedok jednog vremena'

Taekwondo klub Novi Grad Sarajevo državni je prvak u kategoriji kadeta i juniora

U Tomislavgradu, Livnu i Kupresu obilježena 32. obljetnica utemeljenja HVO-a

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta