Sport     | 15.10.2021. 12:24 |

Ivanković: Nakon pobjede nad Tuzlom poletjeli smo, sad smo čvrsto na zemlji

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 15. listopada (FENA) – U 13. kolu m:tel Premijer lige BiH Široki Brijeg će na stadionu Pecara u nedjelju ugostiti Rudar iz Prijedora.

Trener Širokobriježana Jure Ivanković istaknuo je kako je nakon uvjerljivog poraza od Zrinjskog u hercegovačkim derbiju (4:0) njegovoj momčadi reprezentativna stanka itekako dobro došla.

- Na mini pripremama u Vukovaru odradili smo dobar posao, napravili smo plan za dalje i još više se povezali. Odlučili smo promijeniti neke stvari i već sada se vide razlike u pristupu radu. Iako su svi igrači dobili priliku u određenoj minutaži, najveći dobitak su svakako povratci Ivana Ikića i kapetana Bože Muse nakon ozljeda. Oni sigurno konkuriraju za nedjeljnu utakmicu – najavio je Ivanković nedjeljnu utakmicu.

Po njegovim riječima, nakon pobjede nad tada vodećom momčadi prvenstva Tuzla Cityjem njegovi igrači su "poletjeli", ali sada su čvrsto na zemlji, svjesni situacije u kojoj se nalaze.

- Pred nama je pet utakmica u nizu i iz njih želimo izvući što više. Vjerujem kako pobjedom protiv Rudara možemo otvoriti pozitivnu seriju. Oni su najopasniji po krilnim pozicijama, ne gaje neki prepoznatljiv stil, igraju nepredvidivo – rekao je Ivanković.

S trenerom se složio i desni bočni Kristijan Medić, koji je istaknuo da će glavna zadaća defanzivne linije biti zaustaviti Rudarova krila.

- Znaju biti nezgodna momčad. Njihovim krilima ne smijemo dopustiti previše prostora. Odradili smo dobru analizu, spremni smo i zanima nas samo pobjeda. Među nama vlada pravo ozračje. Sigurni smo kako vrijedimo puno više od sadašnje pozicije na tablici. Puni motiva dočekujemo sljedeće utakmice – naglasio je Medić.

Nakon 12 odigranih kola Široki Brijeg je deveti na ljestvici s 13 bodova, dok je Rudar s bodom manje mjesto ispod Širokog.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Željezničar golom Krpića slavio protiv Širokog Brijega

Bez pobjednika u meču između Igmana i GOŠK-a

Zahuktali Zrinjski u srijedu dočekuje Sarajevo

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta