Stranačke aktivnosti     | 14.10.2021. 13:57 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje

Izjava za javnost

- Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović je pobrkala lončiće, jer nije PDP u koaliciji sa Bakirom, nego SNSD, koji veoma dobro sarađuje, dijeli fotelje i pare i koordiniše aktivnosti sa SDA, rekao je potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak, reagujući na današnju izjavu Željke Cvijanović.

Crnadak kaže da su međusobni napadi na relaciji SNSD-SDA obična pozorišna predstava, tragikomedija, koja za cilj ima samo da uznemiri narod i da se ove dvije stranke prikažu kao spasioci srpskog i bošnjačkog naroda.

- Kolika je farsa u pitanju najbolje pokazuju dogovoreni SNSD-ovi zahtjevi za smjenu i napadi na svoje ministre Biseru Turković i Sifeta Podžića, koji su i SNSD-ovi ministri, jer su svi poslanici SNSD-a glasali za njihov izbor, dok su PDP i opozicija bili protiv, kaže Crnadak.

On kaže da predsjednica Cvijanović, ako misli dobro Republici Srpskoj, treba da objavi, kao što je obećala, spisak svih javnih nabavki za vrijeme korone, sa podacima o firmama koje su dobile ove poslove, dodajući da narod ne vjeruje u patriotske priče onih koji su ga opljačkali i to u najtežim trenucima, dok je bilo vanredno stanje i dok je trajao policijski sat.

- Gospođo Cvijanović, nije Bakir pokrao pare na nabavkama u Republici Srpskoj, nego ljudi iz vlasti i blizu vlasti. Saopštite narodu Republike Srpske ko je ostvario milionske nezakonite profite dok smo bili najranjiviji, dok su mnogi gubili živote u borbi sa koronom. Koga krijete?
Čiji kriminal štitite? Zašto ne kažete istinu?, pita Crnadak.

 

S poštovanjem,

Banja Luka, 14.10.2021.
Informativna služba PDP-a

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom