Bosna i Hercegovina     | 14.10.2021. 10:09 |

Majski cvijet: Nećemo odustati od borbe protiv izgradnje mHE na Bunskim kanalima

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. listopada (FENA) - Ekološka udruga "Majski cvijet" video prilogom podsjetila je vijećnike Gradskog vijeća i gradonačelnika Mostara na njihova predizborna obećanja koja se odnose na zabranu izgradnje mHE na Bunskim kanalima.

"Iako se kroz video prilog može vidjeti podrška od gradonačelnika i velikog broja vijećnika koji su se u predizborno vrijeme izjasnili da su kategorično protiv izgradnje mHE na Bunskim kanalima, podršku u stvarnom smislu još uvijek nismo dobili. Naime, još od drugog mjeseca upućujemo zahtjeve za sastanak s gradonačelnikom", priopćeno je iz udruge "Majski cvijet".

Iz Udruge poručuju kako je u interesu građana Mostara da se zabrani izgradnje mHE na Bunskim kanalima, spomeniku prirode, i da neće odustati od svojih zahtjeva.

"Pred novoizabranom gradskom vlasti je veliki zadatak i odgovorni su za donošenje važnih odluka po pitanju izgradnje mHE na Bunskim kanalima, a koje su od zajedničkog interesa i važnosti za građane Mostara. Imamo velika očekivanja od aktualne vlasti da će održati svoju riječ koju su dali u predizbornom periodu te da će konačno zaštititi interese građana koji su ih i izabrali", stoji u priopćenju udruge "Majski cvijet".

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Neformalna grupa građana ponovno poziva na raskid koncesijkih ugovora za mHE na Bunskim kanalima

Barišić: Nećemo odustati dok se konačno ne zabrani gradnja mHE na Bunskim kanalima

Aktivisti Eko HUB-a Blagaj i studenti UWC-a Mostar očistili Bunske kanale

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta