Ekonomija     | 13.10.2021. 16:30 |

Telemach BH ponuda: EON paketi 12 mjeseci upola cijene

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 13. oktobra (FENA) - EON paketi s televizijom, internetom i telefonijom od sada su u okviru jedinstvene ponude dostupni po duplo nižim cijenama za sve one koji ugovore trajanje pretplatničkog ugovora za neki od EON paketa.

U želji da korisnicima u Bosni i Hercegovini omogući pristup vrhunskom iskustvu gledanja EON televizije sa najboljim sportskim, zabavnim i najkredibilnijim informativnim programom, super brzinama interneta do 400 Mbps, digitalnoj fiksnoj telefoniji koja je dostupna i na mobilnom telefonu, najbolje korisničko iskustvo i podršku u svakom trenutku, Telemach BH kompanija omogućila je građanima Bosne i Hercegovine od danas svoje najprodavanije EON pakete po najpristupačnijim cijenama do sada.

Telemach BH daje duplo više, a od danas i po duplo nižoj cijeni. U okviru ove jedinstvene ponude EON paketi 12 mjeseci upola cijene možete ostvariti nevjerovatnu uštedu do 500 KM. I to nije sve - EON Duo paketi u okviru ove ponude su na popustu od 50 posto prvih 8 mjeseci, a za EON TV pakete vrijedi akcija od 50 posto popusta prvih šest mjeseci.

Samo Telemach BH nudi mogućnost korištenja EON Connect aplikacije koja omogućava upravljanje kućnim internetom i maksimalnu zaštitu djece, TIDAL globalnu muzičku aplikaciju, EON aplikaciju za gledanje sadržaja bilo kada i bilo gdje, vraćanje TV kanala do sedam dana unazad, EON profile, EON Kids i Video klub sa preko 20.000 naslova!

- Tu je i naša UniFi i UniFi Travel najveća besplatna WiFi mreža u zemlji i svijetu, kao i UNiFON aplikacija putem koje razgovarate preko fiksnog telefona gdje god da se nalazite, bilo u zemlji ili inostranstvu uz bilo koji WiFi – poručuju iz Telemacha.

Zainteresirani mogu već sada osigurati neki od EON paketa, kako bi uživali u inovativnom vrhunskom EON iskustvu gledanja televizije uz najbolje sportske, zabavne i informativne sadržaje.

EON paketi dostupni su u Bosni i Hercegovini  već tri godine, a zahvaljujući United Grupi EON je dostupan i u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, odnedavno u Bugarskoj i uskoro u Grčkoj.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Kompanija Telemach BH predstavlja novi EON Video klub

Pobjednici GOOD HACKathona Telemach fondacije posjetili inovativni razvojni centar United Cloud

Novogodišnji paketići Telemach fondacije stigli do 650 mališana iz cijele BiH

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!