Stranačke aktivnosti     | 08.10.2021. 14:11 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje


Saopštenje za javnost


Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović razgovarao je danas sa predsjednikom Gradskog odbora PDP Prijedor Miodragom Deretićem, potpredsjednikom odbora Draganom Dragojevićem i članom Predsjedništva PDP-a iz Izborne jedinice 1 Milankom Mihajilicom.

- Tema razgovora je bila aktuelna situacija u Prijedoru. Nakon što je juče gradonačelnik Prijedora saopštio da podnosi ostavku, očekujemo da bude ozvaničena i da u zakonskom roku budu provedeni novi izbori. Nažalost, zbog neodgovornosti jednog čovjeka, čitav grad je danima u centru neželjene pažnje i poprište do sada neviđenog skandala. Očekujem dogovor svih stranaka koji čine republičku opoziciju, da stanemo iza jednog, zajedničkog, kandidata, koji će biti najbolje rješenje za Prijedor i gradonačelnik koji će profesionalno, domaćinski i dostojanstveno voditi grad, rekao je Borenović nakon sastanka.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Prijedor Miodrag Deretić potvrdio je da očekuje razgovore i dogovor u pogledu zajedničkog kandidata za gradonačelnika:

- Nakon samo deset mjeseci na čelu Prijedora, tokom kojih nije učinjeno ništa za napredak grada, dosadašnji gradonačelnik odlazi u političku istoriju, a otvara se nova šansa da Prijedor krene u jednom pozitivnijem pravcu. Ovo je prilika da se politička situacija u Prijedoru u potpunosti iskristališe, da ponudimo građanima najbolji kadar koji će odgovorno i dostojanstveno voditi grad, a čije djelovanje će pratiti skupštinska većina koju čine odbornici stranaka koje su partneri u opoziciji na republičkom nivou, te da u mandatnom periodu učinimo sve da Prijedor napreduje i opravda epitet regionalnog centra, rekao je Deretić.


S poštovanjem,

Banja Luka, 8.10.2021.
Informativna služba PDP-a

 

 

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'