Bosna i Hercegovina     | 30.09.2021. 17:24 |

Počinje prodaja ulaznica za humanitarni spektakl 'Gospodin u humanoj misiji'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 30. septembra (FENA) - Revijalna fudbalska utakmica između 100 dječaka iz sarajevskih škola fudbala i 11 prvotimaca FK Željezničara bit će održana u nedjelju 10. oktobra u večernjim satima na stadionu Grbavica u Sarajevu povodom obilježavanja 100 godina FK Željezničar. 

Prihod od ulaznica, kao i prihod od sponzora događaja bit će uplaćen u Pomozi.ba fond za liječenja građana i građanki Bosne i Hercegovine u našoj zemlji ili u inostranstvu.

Ulaznicu ili više njih može se kupiti preko www.kupikartu.ba već od danas, a dva dana prije održavanja utakmice i u fan shopu FK Željezničar, te direktno u Udruženju Pomozi.ba, na Čengić Vili, ulica Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8. Cijena ulaznice je 5 KM.

Ovim putem iz Udruženja Pomozi.ba pozivaju sve društveno odgovorna kompanije i pojedince da se priključe ovom humanitarno-sportskom događaju.

Doprinos akciji mogu dati i srednjoškolci iz Kantona Sarajevo. Prijave su otvorene na trebalsta.ba platformi namijenjenoj srednjoškolkama i srednjoškolcima iz Kantona Sarajevo koji žele volontirati i pružiti pomoć.

Ostali građani koji žele volontirati na ovom događaju mogu se javiti putem društvenih mreža Udruženja Pomozi.ba https://www.facebook.com/pomozi.ba ili https://www.instagram.com/pomozi.ba/, saopćeno je iz Pomozi.ba.

Za one koji žele da izvrše donaciju, bez obzira na iznos ili kupovinu karata, uplate iz BiH su moguće na sljedeći broj žiro računa:

Intesa Sanpaolo Banka BiH

154-180-20085330-48

Primalac: Udruženje “Pomozi.ba”, Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, 71000 Sarajevo

Svrha: Donacija "100 godina Gospodina"

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Akrapović pred Posušje: Imamo energiju, imamo želju

Prva pobjeda Željezničara u gostima za bijeg iz zone ispadanja

Zrinjski u subotu dočekuje Željezničara, Petrović najavio promjene u sastavu 'Plemića'

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana