Sport     | 28.09.2021. 12:53 |

Judo klub Borsa Mostar nizom sadržaja promovira bavljenje tjelesnom aktivnošću

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. rujna (FENA) - Projekt pod nazivom "Super Leo te zove... Budi fit!", čiji je cilj ukazati na važnost bavljenja tjelesnom aktivnošću, održat će se u četvrtak, 30. rujna, u mostarskom parku Zrinjevac od 17 do 20 sati u organizaciji Judo kluba Borsa Mostar.

Projekt će biti popraćen s mnogo sadržaja kojima će se sport i tjelesno vježbanje prezentirati društvu kao nezaobilazan čimbenik u kvaliteti života, stjecanju te održavanju zdravlja.

Program će upotpuniti mini edukacije o važnosti tjelesnog vježbanja za odrasle te edukacije o zdravoj prehrani. Odrasli će se moći okušati i u fitness izazovima, a dodijeljene će biti i razne nagrade.

Mališani će isprobati razne radionice, a moći će se okušati i u "Čeličnoj šaci" sa Super Leom kao i u mnogim drugim izazovima. Uz, zvijezdu večeri, Super Lea, mališane će zabavljati i Lola klaunovi, navode organizatori.

JK Borsa događaj organizira u suradnji s Europskom komisijom i Federalnim ministarstvom kulture i sporta, a cilj projekta je poticanje ljudi na bavljenje sportom. U projektne aktivnosti uključeni su treneri za djecu, fitness treneri, nutricionisti, kao i razni animatori i volonteri.

Iz Judo kluba Borsa podsjećaju na Europski tjedan sporta koji se svake godine obilježava od 23. do 30. rujna.

"Riječ je o tjednu u kojemu se na poseban način ističe važnost bavljenja tjelesnom aktivnošću. U zapadnim, ali i okolnim zemljama ovaj tjedan je tjedan raznih manifestacija i velikih okupljanja na spomenutu temu", navodi se u priopćenju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Obilježavanja Svjetskoga dana voda u Federaciji BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo