Sport     | 24.09.2021. 13:19 |

Hrkać i Obšivač: Pristupom iz zadnje utakmice do bodova na Mokrom Docu

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 24. rujna (FENA) – Pomoćni trener Širokobriježana Vlado Hrkać čija se momčad sastaje s HŠK Posušje izjavio je u petak da ih očekuje neugodna momčad i neizvjesna utakmica. 

- Nadam se kako ćemo na valu velike pobjede ostvariti pobjedu i na Mokrom Docu. No, neće biti nimalo lako, neugodna su momčad. Imaju mlade igrače i nekoliko igrača s premijerligaškim iskustvom, tako da nas sigurno očekuje neizvjesna utakmica - istaknuo je Hrkać.

Naglasio je da mu je drago što se Posušje vratilo u Premijer ligu BiH i čestitao im na tome.

- Veselim se derbiju na Mokrom Docu. Posušje je sportski grad i uvijek je poseban sportski rivalitet vladao među nama. Stabilna su momčad koja je pokazali kako se može vratiti u utakmicu i nakon primljenog pogotka. Zaslužili su više bodova, ali imali su sportsku nesreću kao i mi - dodao je Hrkać.

 Branič Jure Obšivač kazao je "kako se lakše diše nakon velike pobjede u prošlom kolu" koja je ostvarena strpljivošću te došla kao plod kvalitetnog rada.

- Trebali smo biti strpljivi, kao što i jesmo bili, i čekati svoje vrijeme. Znali smo kako će doći jedna velika pobjeda. Dokazali smo kako možemo igrati sa svima - istaknuo je.

Obšivač je pohvalio momčad Posušja koja je, po njegovom mišljenju,  nakon promjene trenera u pozitivnom šoku.

- Posušje je neugodna momčad. Doveli su novog trenera i na valu tog pozitivnog šoka sigurno se nadaju pobjedi. Međutim, smatram kako smo bolja momčad i apsolutni favoriti. Želimo pristupom iz zadnje utakmice do bodova na Mokrom Docu - naglasio je Obšivač.

 Utakmica se igra u nedjelju, 26. rujna, s početkom u 15 sati na stadionu Mokri Dolac.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Rukometaši Goražda sutra dočekuju ekipu Izviđača

Novo Sarajevo - Izmjena saobraćaja tokom utakmice FK 'Željezničar'i FK 'Sarajevo'     

Nogomet - Igman upisao važna tri boda u borbi za opstanak

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'