Kultura     | 20.09.2021. 09:45 |

Promocija romana 'Ćudljive vode' Matiasa Zečevića u srijedu u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. rujna (FENA) - U organizaciji HKD "Napredak", glavna podružnica Mostar, u srijedu 22. rujna, s početkom u 19 sati u Galeriji kraljice Katarine Kosače bit će upriličena promocija romana "Ćudljive vode", autora Matiasa Zečevića.

Roman će predstaviti dr. sc. Daniela Jurčić, Ivan Vrljić i autor Matias Zečević. Moderatorica je Ana Marija Dedić dok će promociju glazbeno upotpuniti Jelena Skoko.

Roman "Ćudljive vode" inspiriran je poplavama koje su 2014. godine pogodile Bosansku Posavinu. Za vrijeme tih svibanjskih poplava samo je u općini Odžak bilo evakuirano oko četiri tisuće stanovnika. Ovim romanom autor je želio trajno ostaviti podsjetnik na te nemile događaje.

Drugi je ovo roman mladog mostarskog studenta, a prvi roman "Iščekujući zoru" koji je objavljen 2019. godine predstavljen je u oko dvadeset gradova širom BiH i Hrvatske te drugih zemalja i dosad je distribuiran u oko pet tisuća primjeraka. Prvi roman također je bio inspiriran životom ljudi u Bosanskoj Posavini, priopćili su organizatori.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo