Sport     | 18.09.2021. 21:48 |

Balajić: U utakmicu smo ušli s prevelikom željom

FENA Filip Kožul

POSUŠJE, 18. rujna (FENA) – U 9. kolu m:tel Premijer lige BiH HŠK Posušje i FK Radnik Bijeljina u izravnoj borbi za ostanak podijelili su bodove i odigrali 1:1, a trener Posušja Stipe Balajić izjavio je kako njegovi igrači u ovom susretu nisu bili maksimalno fokusirani.

- Mislim da smo dobro ušli u utakmicu u prvih deset minuta, a na ono što smo upozoravali, to nam se dogodilo. Brza tranzicija, lopta iza naših leđa. Ekipa koja se bori za opstanak izaći sa pas igrom iz zadnje linije, to nekad ne može ni Barcelona. Mi pokušavamo tako izaći, dogodi se loš pas i dogodi se gol koji nas je presjekao – rekao je Balajić.

Dodao je da igrači nisu bili u ovom susretu maksimalno fokusirani.

 -  Imali smo tri situacije u prvom poluvremenu gdje smo mogli postići gol, ali igra nam nije bila povezana i jedini je bio raspoložen Tino Blaž Lauš. S prevelikom željom smo ušli u utakmicu. Znate kako je kad igrači razmišljaju, dolazi nam Radnik iz Bijeljine, da je Sarajevo ili neko drugi igrači bi bili milijun posto u susretu, ovako, ipak, Radnik nije toliko ime kao i Posušje – istakao je on.

Na kraju je kazao da su uspješno izvršili pritisak u drugom poluvremenu i da momcima čestita na želji i volji.

Trener Vlado Jagodić smatra kako je rezultat na kraju realan i da ostaje žal što njegova momčad nije izdržala do kraja i upisala pobjedu.

 - Zadovoljan sam prvim poluvremenom, mi smo došli ovdje da odigramo kako smo i igrali. Imali smo nesreću, mada ja obično kažem igračima da sreću treba i zaslužiti. Prvo poluvrijeme smo odigrali onako kako smo zamislili, s tim da smo s malo više koncentracije neke situacije mogli iskoristiti bolje, a imali smo skoro i zicer pri vodstvu od 1:0 – izjavio je Jagodić.

 Trener Radnika ističe kako je rezultat realan jer je drugo poluvrijeme pripalo domaćinu.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Posušju otkriven kućni laboratorij za uzgoj marihuane

Završeno dvodnevno gostovanje AJB DOC Film Festivala u Posušju

Radnik iz Mostara pao s krova zgrade, zadobio teške ozljede

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo