Sport     | 17.09.2021. 14:54 |

Novi trener Posušja pozvao navijače da podrže njegovu momčad

FENA Filip Kožul

POSUŠJE, 17. rujna (FENA) - U 9. kolu m:tel Premijer lige BiH u utakmici izravnih konkurenata u borbi za ostanak u ligi na stadionu Mokri Dolac sastaju se HŠK Posušje i FK Radnik Bijeljina, a novi trener Posušja Stipe Balajić najavio je utakmicu, pozvavši navijače da budu njihov dvanaesti igrač.

- Čim sam došao bacili smo se na analizu Radnika. Radi se o kompaktnoj momčadi koja stoji iza lopte i pokušava brzu tranziciju. Opasni su u tome i u fazi prekida, a nedostatke i mane koje smo vidjeli ćemo ostaviti za nas – naglasio je Balajić, dodavši kako je osnovni cilj Posušja izboriti ostanak u ovoj sezoni.

Osvrnuo se i na svoju momčad koja, smatra, ima talenta, no da je potrebno puno rada i truda kako bi se ispunio konačni cilj te da svaki igrač može dati svoj doprinos.

- Naša ekipa je kombinacija mladosti i iskustva. Nažalost, za sutra ne možemo računati na četiri vrlo važna iskusnija igrača, ali nećemo tražiti alibi. Imamo 25 igrača, svi znaju igrati nogomet i evo, im prilika za dokazivanjem. Navijače sutra pozivam da budu naš dvanaesti igrač jer njihova podrška u ovom trenutku nam je od velike važnosti - kazao je trener Stipe Balajić.

Posušje i Radnik do sada su odigrali četiri međusobna susreta. Radnik je slavio dva puta, Posušje ima jednu pobjedu, a jedan susret završen je neriješeno. Gol razlika između ova dva kluba je 5:2 u korist Radnika.

Susret na Mokrom Docu igra se sutra od 16.30 sati. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Isak primio u posjetu prvog potpredsjednika Internacionalne romske unije

Ambasador Reilly posjetio Centralnu izbornu komisiju BiH

Krišto u susretu sa Roswall:Vijeće ministara nastavlja istim tempom, reforme trebaju svima u BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'