Stranačke aktivnosti     | 13.09.2021. 16:11 |

Priopćenje za javnost ŽO HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije

FENA Saopćenje

ŽO HDZ-a BiH HNŽ : Djeca ne smiju biti taoci politike pojedinaca! Nastava se može i mora održavati u školskim klupama.

 U prostorijama Doma HDZ-a BiH u Mostaru održana je proširena sjednica predsjedništva Županijskoga odbora HDZBIH Hercegovačko-neretvanske županije.
Pored članova predsjedništva sjednici su nazočili HDZ-ovi  ministri u Vladi HNŽ-a i  HDZ-ovi gradonačelnici i načelnici gradova i općina u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.


Na sjednici se detaljno raspravljalo u budućim projektima kojima bi se dodatno pomoglo gradovima i općinama o realizaciji  projekata i planiranju budućih.


Shodno početku školske godine i kojekakvim špekulacijama u javnosti kako bi se nastava održavala u online formatu zaključeno  je kako se učenicima treba omogućiti normalno pohađanje nastave i naglašeno da ništa ne može dovoljno kvalitetno zamijeniti nastavu od  učionica. Postoje mehanizmi i dovoljna zaštita da bi se nastava održavala u normalnim uvjetima, djeca ne smiju biti taoci politike pojedinca koji svojim postupcima ne žele dobro našoj djeci, naglašeno je na sjednici. Istaknuto je kako će se  razgovarati sa sindikatom osnovnog obrazovanja, a sve u cilju rješavanja svih otvorenih pitanja.


Također svi nazočni su upoznati s budućim planovima i izazovima koje donosi naredno razdoblje. Potreba je politička kultura, intezivnija komunikacija  i međusobno uvažavanje ukoliko se želi pomak, a HDZBIH je taj koji će uvijek zagovarati takav način političke konverzacije. HDZBIH Hercegovačko-neretvanske županije spreman je uvijek sjesti za stol i konkretno razgovarati s partnerima,  ali nikako na štetu Hrvata naše županije istaknuto je na sjednici.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana