Stranačke aktivnosti     | 11.09.2021. 12:51 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Latinović: SDS ponovo nezaobilazan politički faktor u Kozarskoj Dubici

Srpska demokratska stranka u svim kriznim vremenima tačka je okupljanja građana. Tako je bilo i 1992. godine a tako je i danas kada smo pred drugačijim ali jednako teškim izazovima – istakao je Zoran Latinović, generalni sekretar SDS na sinoćnom je saborovanju starijih članova i osnivača OO SDS Kozarska Dubica.

Saborovanje je okupilo 128 starijih članova Srpske demokratske stranke Opštinskog odbora Kozarska Dubica u svrhu izbora političkog Savjeta.

Generalni sekretar SDS Zoran Latinović prisustovao je saborovanju i naglasio da je ponosan što je iz dana u dan stranka u Kozarskoj Dubici sve više jača.

„Srpska demokratska stranka u Kozarskoj Dubici je ponovo nezaobilazan politički faktor i ovaj skup i brojnost članova je pokazatelj da smo na dobrom putu“ – poručio je Latinović.

On je kazao da je politika Srpske demokratske stranke politika beskompromisne borbe protiv vlasti koja je dovela Republiku Srpsku i njenu ekonomiju u ovakav nezavidan položaj.

„SDS ostaje centralna tačka okupljanja svih koji žele da korumpirana i nestručna struktura koja vlada Republikom Srpskom poslednjih 15 godina bude kažnjena za sve loše što je uradila. Raduje me što su kroz rad Političkog Savjeta svoju ulogu u osnaživanju SDS uzeli osnivači i stariji članovi među kojima posebno ističem Slobodana Bjelića i Panteliju Ćurguza“ – poručio je Latinović.

Povjerenik OO SDS Kozarska Dubica Nikola Zlojutro kazao je da će novoizabrani Politički Savjet biti savjetodavno tijelo, koje ima za cilj da zajedno sa Opštinskim odborom definiše politiku i program stranke.

„Sabor je večeras izabrao 17 članova političkog Savjeta koji će biti važna karika u radu opštinskog odbora i koji će svojim radom doprnijeti da Kozarsku Dubicu napravimo pravednijim i ljepšim mjestom za život“ – poručio je Zlojutro.

Saborovanju je prisustovao i Mladen Šumar, član Izvršnog odbora SDS.

Sektor za
politiku i medije

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'