Sport     | 06.09.2021. 13:46 |

'Dani tenisa – 2021' počeli dvodnevnim natjecanjem za najmlađe tenisače

FENA Saopćenje

ČITLUK, 6. rujna (FENA) - Međunarodna sportska manifestacija "Dani tenisa – 2021" službeno je otvorena dvodnevnim natjecanjem za najmlađe, a vrhunska organizacija, sjajna atmosfera i veliki odziv rezime je Festivala tenisa koji je protekli vikend u Međugorju ugostio 150 sudionika.

Izvrstan nastup u najmlađoj kategoriji imali su domaći tenisači, osvojivši pet trofeja. Posebno se istaknuo Petar Dodig, koji je obranio naslov i još jednom pokazao kako ide očevim stopama. Drugo mjesto osvojio je Antonio Sabljić, dok su trećeplasirani bili Josip Dodig i Marko Tomić, objavili su iz Općine Čitluk.

U utješnom turniru, prvo mjesto pripalo je Amaru Žuđeloviću, a drugo Davidu Pinjuhu. U crvenom tenisu (stariji) prvo mjesto je osvojila Mirna Knezović svladavši u finalu Ivu Ivanković.

U kategoriji narančasti tenis, prvo mjesto kod dječaka pripalo je Davidu Kvesiću, koji je u finalu pobijedio Kenana Žuđelovića. Trećeplasirani su bili Petar Dodig i Karlo Petrović.

Kod djevojčica, najbolja je bila Amajla Kadrić, a drugoplasirana Franciska Vučić. Trećeplasirane su bile Amina Resić i Anea Marić. U utješnom turniru, prvo mjesto je osvojila Mirjana Krezić koja je u finalu pobijedila klupsku prijateljicu Anteu Ivanković.

Prvoplasirani u utješnom turniru za dječake bio je Antun Zovko koji je u finalu bio bolji od Luke Brekala.

Drugoga dana igrao se turnir u zelenom tenisu. Kod dječaka, prvo mjesto je osvojio Borna Ćorić pobijedivši u finalu Peru Čelana. U finalu utješnog turnira, Isak Šipilović je pobijedio Gabrijela Zovku.

Kod djevojaka, prvo mjesto je osvojila Matea Kepnik, a drugo Sara Dodig. Finalni susret u utješnom turniru su odigrale domaće tenisače u kojemu je Marta Zovko pobijedila Ivu Ilić.

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Međugorje očekuje veći povratak hodočasnika iz Italije (VIDEO)

Na 'Mladifestu' u Međugorju očekuju mlade iz cijeloga svijeta, program će se prevoditi na 18 jezika

Na godišnjicu Gospinih ukazanja u Međugorju se očekuje više desetaka tisuća ljudi

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom