Bosna i Hercegovina     | 02.09.2021. 16:52 |

Čavara i ministri u Vladi SBŽ-a posjetili KŠC 'Petar Barbarić'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. rujna (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i ministri u Vladi Srednjobosanske županije: ministrica financija Mirjana Plavčić, ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Bojan Domić i ministar zdravstva i socijalne politike Anto Matić, posjetili su Katolički školski centar "Petar Barbarić" u Travniku, gdje su razgovarali s ravnateljem Centra don Željkom Marićem, ravnateljicom Gimnazije Ivanom Čurčić i ravnateljem Osnovne škole Antom Rajićem.

Tijekom posjeta razgovarano je o funkcioniranju i aktivnostima Centra, o organizaciji školske 2021./2022. godine, ali i o drugim važnim pitanjima vezanim za rad Centra.

Uz riječi dobrodošlice, ravnatelj Centra don Željko Marić upoznao je nazočne s radom i planiranim projektima, posebno istaknuvši projekt obnove prostorija Centra.

Također, istaknuo je važnost pronalaženja odgovarajućeg modusa izvođenja nastave, obzirom na pandemiju koronavirusa, koja predstavlja izazov za cijelu društvenu zajednicu, pa tako i za obrazovanje u cjelini.

Predsjednik Federacije BiH i ministri u Vladi SBŽ-a izrazili su potporu realizaciji projekata koji će unaprijediti rad Centra, te poželjeli uspješnu školsku 2021./2022. godinu učenicima i uposlenicima Katoličkog školskog centra "Petar Barbarić“, priopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Veleposlanik SAD-a u BiH u službenom posjetu Brčko distriktu

Bradara posjetila Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Crna Gora: Prosvjed građana zbog Dodikovog posjeta

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo