Bosna i Hercegovina     | 31.08.2021. 15:20 |

ZDK - Ministar Kozlić čestitao početak nove školske godine

FENA Saopćenje

ZENICA, 31. augusta (FENA) - Ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) Spahija Kozlić uputio je čestitku povodom početka školske 2021/2022. godine svim učenicima, roditeljima, nastavnicima, profesorima, organima rukovođenja i upravljanja škola, stručnim saradnicima i ostalim radnicima osnovnih i srednjih škola ovog kantona.

- Uz izraze podrške, Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport želi sretnu i uspješnu školsku 2021/2022. godinu. Želimo vam da s entuzijazmom, radošću i ljubavlju obavljate svoj posao. Posebnu dobrodošlicu želimo učenicima koji prvi put sjedaju u školske klupe, uz želju da im škola bude mjesto druženja, radosti i sreće - kaže se u čestitki.

Školska 2021/2022. godina u ZDK počinje sutra, 1. septembra, a nastava za oko 40.000 osnovaca i srednjoškolaca, kao i oko 5.000 prosvjetnih radnika, organizirat će se na klasičan način. Na isti bi na način u oktobru trebala početi nastava u novoj akademskoj godini za oko 3.500 studenata Univerziteta Zenica, saopćeno je iz Pres-službe ZDK.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'