Bosna i Hercegovina     | 31.08.2021. 15:16 |

GRAS: Sutra počinje prodaja pretplatnih karata za septembar

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 31. augusta (FENA) - U srijedu, 1. septembra, počet će prodaja pretplatnih karata za septembar 2021. godine za radnike, vanredne studente, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, privremene penzionerske kupone, strane penzionere, bračnog druga penzionera, invalide, šehidske porodice, ratne vojne invalide i dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja, saopćio je GRAS, preduzeće javni gradski prijevoz u Sarajevu.

Učenike osnovnih i srednjih škola GRAS obavještava da je u toku priprema za uvođenje elektronskih iskaznica za javni gradski prijevoz. Do početka izrade, učenici će u vozilima GRAS-a, umjesto dosadašnje iskaznice s kuponom koristiti potvrdu kupljenu na prodajnim mjestima GRAS-a i ovjerenu u školi (sa slikom). O početku izrade elektronskih iskaznica učenici će biti naknadno obaviješteni.  

Redovnim studentima i penzionerima koji posjeduju pretplatnu kartu za javni gradski prijevoz za mart 2020. godine, period važenja karte je produžen do daljnjeg.

Podajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža, radnim danima od 1. do 10. septembra radit će od 7 do 16.30 sati, a od 11. septembra, do kraja mjeseca od 7 do 15 sati. 

Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići i Vogošća, radnim danima rade od 7 do 15 sati.

Prodajno mjesto Hadžići će radnim danima od 1. do 15. septembra raditi od 8 do 15 sati, a nakon toga neće biti u funkciji do kraja mjeseca.  

Sva prodajna mjesta će u subotu, 4. septembra, raditi od 8 do 13.30 sati.

Prodaja radničkih kupona za zonu A, osim na uobičajenim prodajnim mjestima, vrši se i na kioscima GRAS-a na Baščaršiji, kod Doma Armije, na Marindvoru, Željezničkoj stanici i Čengić Vili.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo