Sport     | 31.08.2021. 12:16 |

Četvrta 'AUDI B2B RUN' utrka 30. septembra u Sarajevu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 31. augusta (FENA) - Četvrta sezona "AUDI B2B RUN" utrke koja će okupiti predstavnike bh. poslovne zajednice bit će održana 30. septembra, s početkom u 18.00 sati na Vilsonovom šetalištu, te će na stazi dugoj 5 km provesti trkače kroz najljepše sarajevsko šetalište i plavu stazu stadiona Grbavica.

Organizoatori navode da je ta trka prepoznata kao događaj koji spaja uposlenike kroz sport i aktivan život, što se pokazalo učinkovitim alatom za promovisanje zdravog načina života, te povećanje zadovoljstva i motiviranosti uposlenika, koji su posebno važni u današnje vrijeme.

Dodaju da se pozicionirala kao poslovno-sportski događaj koji se ne propušta u poslovnom svijetu, a u prilog tome govori i veliki broj prijavljenih kompanija iz IT sektora, farmaceutske, duhanske, prehrambene, tekstilne, auto i naftne industrije, bankarstva, osiguravajućih kuća, medija, obrazovanja, telekomunikacija, finansija, advokatskih kancelarija i marketinških agencija.

Četvrto izdanje "AUDI B2B RUN" trke bit će održano u potpunosti na otvorenom, poštivajući propisane epidemiološke mjere. 

Prijave po redovnoj cijeni za sve zainteresovane kompanije otvorene su do 6. septembra 2021. Broj učesnika ovogodišnje utrke je ograničen, a sve zainteresovane kompanije svoje ekipe mogu prijaviti putem linka: http://www.b2brun.ba/prijavi-se.php, najavljeno je.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana