Bosna i Hercegovina     | 20.08.2021. 16:31 |

Uručene nagrade 1. kruga nagradne igre 'BBI banka i Mastercard nagrađuju 2021'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 20. augusta (FENA) - Bosna Bank International (BBI) d.d., u saradnji s kompanijom Mastercard je 1. jula pokrenula veliku nagradnu igru „BBI banka i Mastercard nagrađuju 2021“, a izvlačenje dobitnika za prvi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika.

Dio nagrada dobitnicima uručio je u Sarajevu v.d. člana Uprave BBI banke Nedžad Gušić.

Dobitnica električnog romobila „Micro Merlin“ je Zehra Ćibo iz Konjica, a mobitela Samsung A51 Senad Đananović iz Viteza i Emina Kadrić iz Breze.

Poklon bonove BBI centra u vrijednosti od 100 KM osvojili klijenti BBI banke: Edina Patković i Sehad Adilović sa Ilidže, Adnan Saračević, Emir Karišik, Delila Mekić i Harun Đozić iz Sarajeva, Melisa Mervanović-Kalajdžija iz Vogošće, Semo Džajić iz Konjica, Nermin Imamović iz Maoče i Emin Mušić iz Cazina.

U nagradnom fondu je 48 vrijednih nagrada - pet laptopa HP Notebook 15-DW, tri nagrade - vaučer od 1.500 KM za opremanje stana bijelom tehnikom i kućanskim aparatima, tri električna romobila, šest mobitela Samsung A51 i 30 poklon bonova BBI Centra u vrijednosti od 100 KM. Glavna nagrada je putnički automobil „Hyundai i10“.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. jula do 30. septembra 2021., mogu uzeti svi korisnici debitnih BBI Mastercard kartica koji u toku trajanja Nagradne igre tokom jednog mjeseca izvrše plaćanje BBI Mastercard karticom u minimalnom iznosu 30 KM po transakciji, na prodajnim mjestima u BiH i/ili inostranstvu i ostvare mjesečni zbir transakcija u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM.

Učestvovati mogu i svi novi korisnici BBI Mastercard kartica koju zainteresovani klijenti mogu zatražiti i aktivirati u jednoj od 36 poslovnih jedinica BBI banke širom BiH, saopćeno je iz te banke.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom