Bosna i Hercegovina     | 19.08.2021. 19:42 |

Šarić - Vakcinisanje po kancelarijama je sraman i bahat potez vlasti KS

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 19. augusta (FENA) - Nezavisni blok Kantona Sarajevo izražava razočarenje i oštro osuđuje potez ministara u Vladi KS koji su se vakcinisali u svojim uredima i odvojeni od ostalih građana koje bi morali odgovorno predstavljati i s njima dijeliti istu sudbinu.

„Ovi ljudi građanima iz dana u dan serviraju razočarenja, a ovakvo ponašanje i odsustvo odgovornosti i brutalna zloupotrijeba pozicija predstavlja ponižavanje svih građana ovog kantona ali i uloga koje su im uime građana povjerene u Vladi KS.

Svjesni šta rade i posljedica koje slijede, pojedini ministri u Vladi Kantona Sarajevo kada su se vakcinisali po kancelarijama imali su na umu osudu javnosti pa su prekršili svoju praksu da sve što rade to slikaju i objave na društvenim mrežama, što je još jedan pokazatelj bezobzirnosti i dvoličnosti.

Da li je ovo još jedna potvrda kako njihov ukupan angažman predstavlja jednu veliku laž i manipulaciju a da je vakcinisanje po kancelarijama Vlade KS još jedna paradigma shvatanja obaveze, dužnosti i odgovornosti vladajuće strukture u KS svakako će pokazati građani na narednim izborima“, izjavio je Jasmin Šarić, predsjednik NB Kantona Sarajevo u saopćenju Press službe ove stranke

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Huawei na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru: Inovacije za inteligentniji svijet

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana