Kultura     | 11.08.2021. 16:17 |

Otvorene prijave za fotografski natječaj 'U Mostaru, ljeta 2021'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 11. kolovoza (FENA) - Centar za kulturu Mostar poziva sve koji se fotografijom bave amaterski da se prijave na fotografski natječaj pod nazivom "U Mostaru, ljeta 2021".

"Osvrnite se oko sebe, uhvatite trenutak i zabilježite ga. Mogu to biti fotografije s usijanih mostarskih ulica, vesele gradske razglednice ili prizori s manifestacije Mostarsko ljeto 2021. Dočarajte atmosferu ljeta u Mostaru i pretvorite je u sličice našeg grada koje će biti i lako prepoznatljive", priopćeno je iz mostarskog Centra za kulturu.

Što se tiče uvjeta za sudjelovanje na natječaju, sudionici moraju biti građani Bosne i Hercegovine, u obzir dolaze samo fotografije nastale u Mostaru tijekom ljeta 2021. godine, fotografije koje sudionici šalju trebaju biti autorske, svaki autor može poslati maksimalno dvije fotografije, a krajnji rok za prijem radova je 25. kolovoza.

Fotografije s prijavom treba poslati na e-mail adresu "umostaruljeta2021@gmail.com" s naznakom: Prijava za Foto konkurs "U Mostaru, ljeta 2021". Sve prijave trebaju sadržavati ime i prezime autora, opis fotografije ako autor to smatra potrebnim, te kontakt autora (broj telefona, e-mail adresa), a na natječaju ne mogu sudjelovati uposlenici Centra za kulturu, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Fotografije mogu biti urađene fotoaparatom ili mobilnim telefonom u adekvatnoj rezoluciji, te isključivo u digitalnoj formi u JPEG formatu. Maksimalna veličina fotografije može biti 5 MB, fotografije ne smiju imati vodeni žig i moraju biti minimalno 3.000 piksela po dužoj strani (300 DPI).

Prva nagrada iznosi 200, druga 150, a treća 100 maraka.

U Centru za kulturu na jesen će biti organizirana izložba na kojoj će biti predstavljeni najzanimljiviji radovi pristigli na natječaj, stoji u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo