Magazin     | 11.08.2021. 10:23 |

U Međugorju komedija Andrije Miloševića 'Idem putem pa zagrlim drvo'

FENA Saopćenje

MEĐUGORJE, 11. kolovoza (FENA) - U organizaciji agencije PRimera, poznati glumac i vrhunski komičar Andrija Milošević stiže u Međugorje 25. kolovoza gdje će na ljetnoj pozornici amfiteatra Herceg etno sela u 20.30 sati odigrati urnebesnu komediju "Idem putem pa zagrlim drvo".

Monodrama ove glumačke zvijezde odmah je po izvođenju postala hit, a tome svjedoče rasprodane dvorane diljem regije.

Tekst za predstavu napisao je Miodrag Karadžić, koji je do sada napisao mnogo uspješnih komedija, a režirala ju je Jana Maričić.

"Idem putem pa zagrlim drvo" priča je o sinu jedincu koji u 40-oj godini traži idealnu ženu za brak, a u tome mu pomaže, te vodi glavnu riječ njegova mama koja ga ipak bolje poznaje od njega samog te zna šta bi mu kao njezinom sinu bilo najbolje.

Njegovo je srce slomljeno zbog prve ljubavi, a mama pokušava zaliječiti bol raznim kandidatkinjama te tako junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao.

U prodaji je ograničen broj ulaznica za ranu kupnju po cijeni od 15 maraka za tribine, a nakon prodaje tih cijena ulaznice će biti 20 maraka, a VIP ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 30 maraka.

Ulaznice su dostupne online u sustavu kupikartu.ba, na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i na recepciji Herceg etno sela u Međugorju, priopćili su organizatori.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo