Sport     | 04.08.2021. 09:00 |

Na Gradskoj regati u Brčkom očekuje se 1500 sudionika

FENA Saopćenje

BRČKO, 4. kolovoza (FENA) - Manifestacija pod nazivom "Gradska regata - Karneval na vodi 2021" održat će se 8. kolovoza 2021. godine u Brčkom, u organizaciji Nautičkog kluba Brčko.

Manifestacija se sastoji od defilea okićenih plovila i cjelodnevnog druženja na vodi te velikog koncerta na obali kojim će skup biti zatvoren u večernjim satima.

Cilj manifestacije je promocija i afirmacija rijeke Save i doprinos unapređenju nautičkog turizma grada te promocija gradskog izletišta Ficibajer.

"Očekujemo oko 300 plovila i oko 1500 sudionika, kako iz našeg grada, tako i iz susjednih opština i gradova i svi su dobrodošli", navode organizatori i ističu da će u okviru manifestacije biti organiziran bogat kulturno-sportski program.

Početak regate je u 11 sati kada plovila kreću s lokaliteta Ficibajer i idu uzvodno rijekom Savom do lokaliteta Rajevo selo, gdje je predviđeno druženje, a potom se vraćaju natrag do Ficbajera gdje će biti organiziran defile plovila i glazbeni dio programa. 

Prijave za učešće na regati vrše se svakim radnim danom od 8 do 16 sati u prostorijama Nautičkog kluba ili putem službene Facebook stranice Nautičkog kluba Brčko.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta