Magazin     | 02.08.2021. 19:55 |

Sljedeći Fortnite koncert ugostit će Arianu Grande

FENA Internet

CARY, 2. kolovoza (FENA) - Epic Games nastavlja sa svojim koncertima u Fortniteu. Tvrtka je objavila da će "velika zvijezda" nastupiti u sljedećoj seriji koncerata pod nazivom Rift Tour. Riječ je o američkoj pop pjevačici Ariani Grande, a serija koncerata započet će 6. kolovoza te će trajati do 8. kolovoza.

Iz Epic Gamesa su preporučili igračima da budu spremni u igri sat vremena prije početka koncerta, kako bi se mogli bez problema priključiti Rift Tour koncertu. Popis pjesama Rift Toura objavit će se 30 minuta prije početka koncerta, piše Engadget.

Koncerti u Fortniteu privukli su veliku pažnju igrača, a to im je u konačnici i primarni cilj. Epic želi privući nove igrače i zadržati već postojeće pa se trudi svake godine ponuditi nešto inovativno.

Osim koncerta, Epic će prodavati skin temeljen na liku Ariane Grande u sklopu svoje Icon Serije u kojoj su i neke druge poznate ličnosti (npr. LeBron James). Novi Ariana Grande skin će biti dostupan u Epic trgovini od 4. kolovoza, što će omogućiti igračima da se pojave na koncertu odjeveni kao poznata pjevačica.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!