Magazin     | 26.07.2021. 13:48 |

'Blidinje BIKE Festival' privukao veliki broj posjetitelja iz više zemalja

FENA Mladenka Krilic

 POSUŠJE, 26. srpnja (FENA) - Proteklog je vikenda, po treći put ove godine, u Parku prirode Blidinje održan najveći biciklistički festival u Bosni i Hercegovini 'Blidinje BIKE Festival".

Više tisuća ljubitelja outdoor aktivnosti posjetilo je Blidinje i provelo tamo vikend te uživalo u rekreativnim biciklističkim događajima, edukativnim radionicama, dječjoj utrci, kao i profesionalnoj utrci XCM Herzegovina koja je održana u nedjelju.

Organizatori Blidinje BIKE Festivala sastavili su program koji je privukao široku mrežu ljubitelja outdoor aktivnosti, a kako bi ovaj događaj s vremenom i glasio za jednog od najvećih i najboljih biciklističkih festivala u ovom dijelu regije.

 "Izrazito uspješno izdanje događaja Blidinje BIKE Festivala je iza nas, možemo slobodno kazati i najbolje do sada. Preko tisuću posjetitelja iz više zemalja ovog vikenda koji su posjetili Blidinje kroz tri dana, uživalo je u događajima koje smo im priredili i danas na društvenim mrežama imamo samo riječi pohvale, dok svi dijele fotografije sa Blidinja", kazao je Toni Zorić uime organizatora događaja.

Osvrćući se na situaciju s covidom koja je utjecala na broj sudionika, rekao je kako su i dalje zadovoljni brojkama, kao i samom organizacijom događaja, te kako je sve proteklo u najboljem redu.

Ono što je najbolje kod ovih događaja jeste da nije važno jeste li dugogodišnji biciklist ili ste totalni početnik u biciklizmu, jer su pogodnosti sudjelovanja na ovim događajima brojne – možete se opskrbiti najnovijom opremom i naučiti sve o novijim biciklima i opremi budući da ovi događaji uključuju sajam opreme i bicikla.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo