FENA biznis     | 23.07.2021. 10:16 |

BBI - akcijsko finansiranje

FENA Saopćenje

Aplicirajte online i „Osvježite se“ uz akcijsko finansiranje

19.07.2021.

 

U toku je jedinstvena akcijska ponuda finansiranja koju je Bosna Bank International (BBI) pripremila za građane Bosne i Hercegovine pod sloganom „Osvježite se“. Posebna ponuda odnosi se na finansiranja do 50 hiljada KM bez hipoteke za rješavanje potreba svake porodice, bilo da je riječ o finansiranju kupovine, izgradnje ili adaptacije nekretnine, kupovini novog ili polovnog automobila ili za one kojima je potrebna dodatna gotovina.

„Ponekad nam je za ostvarivanje osnovnih životnih potreba neophodno vrlo malo, a BBI je tu da olakša dolazak do finansijskih sredstava. U ova izazovna vremena BBI banka je tu i uvijek na usluzi klijentima kojima želimo pružiti vrhunski kvalitet usluge, te smo omogućili online apliciranje za finansiranja. Na taj način naši sugrađani iz udobnosti svoga doma mogu aplicirati i odabrati poslovnicu koja im odgovara za finalnu realizaciju svog zahtjeva. Akcija pod sloganom „Osvježite se“ pripremljena je na način da svakoj porodici omogućimo rješavanje osnovnih finansijskih potreba - bilo da je riječ o rješavanju stambenog pitanja, adaptaciji stana ili kuće ili za potrebe dodatne gotovine. Posebno se  ponosimo time što smo Banka koja drži do  moralnih principa, te građanima koji imaju potrebu za sredstvima savjetujemo da se prije zahtjeva za finansiranje obrate našim zaposlenicima i pronađu najbolje rješenje.“, kažu u BBI banci.

Aktuelna posebna ponuda finansiranja BBI banke uključuje niže profitne stope, fleksibilno obezbjeđenje i mnoge druge pogodnosti.

Više informacija svi zainteresovani građani mogu dobiti na web stranici BBI banke, u jednoj od 36 poslovnih jedinica Bosna Bank International u gradovima širom Bosne i Hercegovine ili pozivom na besplatni BBI info telefon 080 020 020.

Aplicirajte online za finansiranje!

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom