Sport     | 22.07.2021. 12:05 |

TEQBALL Summer Tour ovog vikenda u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 22. srpnja (FENA) - Nakon otvorenja u Trebinju, Teqball Summer Tour-powered by SARA nastavlja se u nedjelju, 25. srpnja, na platou tržnog centra Plaza u Mostaru.

Organizatori iz ACAR Events poručili su kako je sve spremno za sportski spektakl te da očekuju veliku posjećenost tijekom cijele turneje, kako bi publici na djelu mogli prikazati najbrže rastući sport na svijetu Teqball. Uz sve to, dodaju, bitno je ispoštovati sve epidemiološke mjere.

"Nakon sjajnog zimskog iskustva i Teqvoly turnira na snijegu, ovo ljeto nam donosi i prvu bh. turneju na posebnom zakrivljenom stolu, takozvanom TEQ stolu. Pripreme su u završnoj fazi i očekujemo da ćemo u narednim danima riješiti sve potrebne sitnice kako bi kompletna turneja i turnir u svakom gradu protekao bez ikakvih poteškoća i problema", priopćili su organizatori.

Planirano je da se turneja održi u osam bh. gradova u periodu od 18. srpnja do 29. kolovoza, pa će tako Teqball Summer Tour svoje putovanje nakon Trebinja i Mostara nastaviti i u Konjicu, Kaknju, Tuzli, Banjoj Luci, Brčkom, a veliko finale održat će se u Sarajevu, priopćili su organizatori.

Pobjednici sedam gradova srest će se u finalu u Sarajevu, gdje će biti osigurana novčana nagrada u iznosu od 1.500 maraka i druge vrijedne sponzorske nagrade.

Teqball je urbani sport temeljen na nogometu i stolnom tenisu, a igra se na TEQ stolu. Sport je utemeljen u Mađarskoj, a pravila nalažu da sudjeluju četiri igrača, odnosno dva po ekipi bez obzira na spol i godine, stoji u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana