FENA biznis     | 20.07.2021. 13:15 |

m:tel: Engleska Premijer liga na Arena Sport kanalima

FENA Saopćenje

BANJALUKA, 13. srpnja - Ljubitelji engleskog fudbala u narednih šest godina će pratiti Premijer ligu na kanalima Arena Sporta
Telekom Srbije i Arena Channels Group danas su objavili da su sklopili šestogodišnji ugovor sa Premijer ligom, čime su postali vlasnici prava na ovo takmičenje od sezone 2022/23.

„Telekom Srbije, lider u oblasti telekomunikacija i multimedije u ovom delu Evrope, čvrsto stoji iza Arena Channels Group. Smatramo da je ovo velika pobeda svih nas. Premijer liga je vrh svetskog klupskog fudbala i velika je privilegija imati je u svojoj ponudi. Ogromno nam je zadovoljstvo što na veliku listu poslovnih partnera i prijatelja, konačno možemo da dodamo i Premijer ligu”, rekao je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Pol Molnar, šef sektora za medije Premijer lige, izjavio je: “Premijer liga sa zadovoljstvom obajvljuje novo partnerstvo sa Telekomom Srbije. Arena Sport kanali obezbeđuju vrhunski sportski sadržaj i biće sjajno mesto za Premijer ligu. Zahvaljujući ovom ugovoru, navijači na Balkanu mogu da očekuju više direktnih prenosa utakmica, nego ikada ranije”.

Počevši od sezone 2022/23, Premijer liga će imati nezapamćenu prisutnost u regionu sa prenosima uživo svih 380 utakmica.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta