Stranačke aktivnosti     | 18.07.2021. 11:11 |

Saopštenje za javnost Demokratskog narodnog saveza

FENA Saopćenje

Sve je lako kada te ništa nije sramota. A, perjanice SNSD-a za sramotu ne znaju.

Zato se narod stidi zbog onoga što rade. Crveni se i pita kako za poslanika izabrašmo Momčila Antonića koji u alkoholisanom stanju vrijeđa policajce i Denisa Šulića, čiji vozač prebija i “gepekuje” po Gradišci?

Neprijatno je narodu da gleda kako SNSD po javnim preduzećima proganja ljude da im pristupe, dok stari članovi napuštaju brod koji tone.

Nema čovjeka kome nije nelagodno kada čuje da je narodni poslanik iz prvog saziva NS RS Dušan Urošević kremiran jer nije imao novca za grobno mjesto, dok se vi hvalite da je Republika Srpska ekonomski gigant.

Nema oficira kome ne dođe da baci epolete kada vidi da ste na čelo Organizacije starješina VRS doveli Slobodana Župljanina, savjetnika predsjednice Republike Srpske.

Muka je zaposlenima da gledaju kako propadaju RiTe Ugljevik, Elektroprivreda RS, Andrićgrad… Kako Pošte Srpske plaćaju magacin u Trnu, kao da je na Menhetnu.

Stidi se narod kada vas sluša kako govorite da ima dovoljno vakcina, dok se vozi za Srbiju da se vakciniše.

Svako ko je kročio u UKC i vidio haos koji tamo vlada, u zemlju bi propao kada čuje predsjednika banjalučkog odbora SNSD i direktora UKC Vladu Đajića da odlučuje o radu noćnih klubova u Banjaluci.

Gospodo iz SNSD-a, zbog vaše drskosti i bahatosti zbog koje se naš narod stidi, taj isti narod će vas kazniti u oktobru sljedeće godine.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'