Stranačke aktivnosti     | 13.07.2021. 17:57 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Koordinacija političkih stranaka u Bosni i Hercegovini čije je temeljno programsko opredjeljenje očuvanje i promocija samostalnosti, suvereniteta i cjelovitosti Bosne i Hercegovine kao države jednakopravnih građana na cijelom njenom području, danas je u Kozarcu održala drugi po redu sastanak.

„ Smatram da je sve više izvjestan zajednički nastup na Općim izborima 2022. godine u bosanskohercegovačkoj administrativnoj jedinici Republika Srpska u okviru kojeg politike državnosti Bosne i Hercegovine i jednaka prava za sve građane predstavljaju temeljni cilj i opredjeljenje .

Dogovoreno je dosta važnih i operativno realnih stvari, kako za prvi period koji je pred nama, tako i za naredne korake koji slijede u realizaciji obaveza koje smo danas preuzeli. Ohrabrujuća je činjenica da su predstavnici privrednika i dijaspore pokazali visok nivo spremnosti za dobrim organiziranjem ali i dobrim pripremama za buduće djelovanje koje može rezultirati dobre rezultate „probosanskih snaga u ovom bh entitetu.

Zdrava klima među sudionicima razgovora danas te radna i produktivna atmosfera svih učesnika sastanka daje optimizam pred sljedeći sastanak u Doboju narednog mjeseca,“ izjavio je Elmedin Đuzel, predsjednik Glavnog odbora Nezavisnog bloka, nakon današnjeg sastanka u Kozarcu.

Press služba

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu