Stranačke aktivnosti     | 23.06.2021. 18:36 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Mostar, 23. lipnja 2021. god.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Čović, dopredsjednik Čavara i državni tajnik RH Milas posjetili Jajce

Predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović i dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara te državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas danas su posjetili Jace.

Izaslanstvo je dočekao Ivo Šimunović, predsjednik Općinskog odbora, dok je stranačkom sastanku nazočilo Predsjedništvo Općinskog odbora HDZ-a BiH Jajce.

Izaslanstvo je najprije posjetilo “Metaling“ d.o.o. Jajce, poduzeće koje proizvodi i montira čelične konstrukcije te zapošljava preko 180 kvalificiranih uposlenika iz različitih oblasti. Važno je napomenuti kako ovo poduzeće izvozi svoje proizvode u nekoliko zemalja Europske unije.

Nakon ove posjete, upriličen je radni sastanak u upravnoj zgradi poduzeća „Komotin“.

Ivo Šimunović, predsjednik OO HDZ-a BiH Jajce govorio je o aktualnim političkim prilikama na području općine, problemima pri formiranju općinskog vijeća Jajce nakon proteklih lokalnih izbora ali i prilikama u gospodarstvu te ostalim temama vezanim za infrastrukturu te turistički potencijal ove općine.

Također, na sastanku je tražena i veća potpora gospodarstvenicima općine Jajce, prije svega u administrativnom dijelu kako bi se pomoglo, jačalo i razvijalo gospodarstvo, potaklo zapošljavanje i osiguralo stvaranje novih radnih mjesta.

Predsjednik Čović uz iskazanu potporu predstavljenim aktivnostima u gospodarstvu, kazao je da sve razine vlasti moraju blagonaklono gledati na sve poslovne uspjehe poduzeća te biti servis njihovim potrebama za daljnji razvoj, ulaganja u proizvodnju, širenju proizvodnjih kapaciteta i stvaranje novih radnih mjesta.

Nakon sastanka, stranačko izaslanstvo sa domaćinima nazočiti će svetoj misi u svetištu sv. Ivana Krstitelja u Podmilačju.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana