Kultura     | 22.06.2021. 10:42 |

Ekonomski fakultet UNZE započeo kampanju 'VažnoJEgdjeSTUDIRATI!'

FENA Saopćenje

ZENICA, 22. juna (FENA) - Ekonomski fakultet Univerziteta u Zenici i ove godine implementira kampanju "VažnoJEgdjeSTUDIRATI!" kojom motivira buduće studente da pažljivo biraju gdje će nastaviti školovanje i steći akademsko zvanje.

- Slogan naše upisne kampanje nije došao slučajno. Radeći na zajedničkim projektima sa privrednicima iz BiH uočili smo da je u renomiranim domaćim kompanijama značajan broj naših bivših studenata koji obavljaju značajne menadžerske i finansijske poslove. Ti studenti su najbolji pokazatelj i ocjena kvalitete rada naše visokoškolske ustanove i zbog toga s ponosom kažemo važno je gdje studirati - kazao je dekan Ekonomskog fakulteta UNZE prof.dr. Alaudin Brkić.

Za buduće studente i ove godine na raspolaganju su dva studijska programa: Menadžment i Finansije i računovodstvo, a u okviru kojih je planiran upis po četrdeset redovnih studenata koje finansira osnivač ( Vlada ZDK ), te po trideset redovnih samofinansirajućih studenata.

Za vanredne studente, na oba smijera planiran je upis po pet studenata. Svi detalji oko upisa nalaze se na zvaničnoj stranici Ekonomskog fakulteta UNZE, http://www.ef.unze.ba.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta