Bosna i Hercegovina     | 18.06.2021. 13:44 |

Herceg u Neumu: Razgovarali smo o definiranju strategije našega djelovanja

FENA Mladenka Krilic

NEUM 18. lipnja (FENA) – Na sastanku koordinacije predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića s predsjednicima županijskih vlada, gradonačelnicima i načelnicima HDZ-a BiH, održanom u petak u Neumu, razgovaralo se o aktualnim temama lokalnih zajednica.

- Razgovarali smo o nekoliko iznimno aktualnih tema s kojima se svakodnevno susrećemo, bilo na općinskoj, gradskoj, županijskoj, entitetskoj ili državnoj razini. Podsjetit ću kako su ovakvi susreti i razgovori uobičajena praksa HDZ BiH, na čelu s predsjednikom Čovićem, kako bi dužnosnici na svim razinama vrlo jasno definirali strategije našega djelovanja - izjavio je nakon sastanka predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg.

Današnjem sastanku nazočili su i državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas te veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan Sabolić, pa se govorilo o jačanju suradnje s Republikom Hrvatskom.

Bila je ovo, također, dodao je Herceg, prigoda da još jednom ukažemo na potrebu donošenja nužnih reformi, kako izbornog zakonodavstva, tako i financijskih dokumenta, osobito onih koji se odnose na raspodjelu javnih prihoda.

- Istaknuo sam kako smo vlada cijele naše županije, odnosno svih naših lokalnih zajednica što smo dokazali kroz niz zajedničkih projekata. Također, iznova sam ukazao na naše vrlo uspješno sudjelovanje u više prekograničnih projekata te pozvao da takvu suradnju dodatno osnažimo na dobrobit naših ljudi s obje strane granice - kazao je predsjednik Vlade HNŽ-a.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'