Sport     | 14.06.2021. 11:26 |

Trening kamp za mlade golmane krajem augusta u Vogošći

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 14. juna (FENA) - Sarajevo će četvrti put biti domaćin specijaliziranog trening kampa za golmane u organizaciji BH Telecom Akademije Asmir Begović, a kamp će biti održan na stadionu "Hakija Mršo" u Vogošći 26. i 27. augusta ove godine.

BH Telecom Akademija Asmir Begović, koja okuplja najbolje mlade golmane iz naše zemlje, do sada je u Sarajevu organizovala dva velika trening kampa u ljetnom periodu, te jedan u zimskom. Filijale Akademije koje rade u Engleskoj i Njemačkoj također su bile organizatori posjećenih kampova, uključujući i onaj održan prije mjesec u Londonu.

To je još jedna prilika za sve zainteresovane dječake i djevojčice u dobi od  osam do 18 godina da dobiju iskustvo treniranja u profesionalnom okruženju i individualnog rada s vrhunskim trenerima iz Bosne i Hercegovine i okruženja.

- Pandemija koronavirusa utjecala je na sve nas, pogotovo sportiste, i nažalost zaustavila mnoge planove koje smo svi zajedno imali. Zato ovog ljeta želimo ponovo dati priliku mladim golmanima da rade u najboljim uslovima, s najboljim trenerima, te tako još jednom pokazati koliki je potencijal i talent kojeg naša zemlja ima kada su u pitanju golmani - kazao je Begović.

Broj polaznika kampa je ograničen, a bit će organizovan na terenima stadiona FK Unis u Vogošći. Svi zainteresovani informacije mogu dobiti na broj +387 61338877 a prijaviti se putem internetske stranice Kampa (http://asmir1.com/sarajevo2021/) ili elektronskom poštom (kamp@asmir1.com).

(FENA) M. L.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta