FENA biznis     | 08.06.2021. 10:05 |

Novi networking event u INTERA TP-u posvećen UI/UX dizajnu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 24. svibnja - Osmisliti detalje koji će zaokupiti pažnju korisnika različitih web, mobilnih i desktop aplikacija zadatak je UI/UX dizajnera. Za započeti karijeru u ovom području potrebno je imati talent i vještinu, ali i spremnost na trud, odricanje i kontinuiran rad. Svaki početak sa sobom nosi različite izazove, ali se s njima uvijek lakše suočiti uz prave savjete.

Odgovore na sva svoja pitanja i eventualne nedoumice vezane za profesionalnu karijeru u UI/UX dizajnu dobit će sve dame koje budu dijelom UI/UX Design Networking Event-a, jedinstvenog događaja koji INTERA Tehnološki Park organizira u srijedu, 16.6.2021. godine u 18h.

Događaj, koji će se održati u dvorani Europa uz poštivanje svih epidemioloških mjera, pružit će priliku mladim djevojkama, koje svoju karijeru žele graditi u području UI/UX dizajna, da upoznaju svoje kolegice koje su već ostvarile zapažene rezultate u svom profesionalnom životu.

Ovaj interaktivni događaj obilježit će opušteni razgovor dviju uspješnih bh. UI/UX dizajnerica, Jovane Romčević-Šukalo i Irme Tuzlak koje će svoje iskustvo podijeliti odgovarajući na pitanja moderatorice Hane Sokolović. Nakon razgovora, sve sudionice će imati priliku upoznati predstavnike lokalnih IT poduzeća, uključujući poduzeća Hera i NSoft, od kojih će moći saznati nešto više o radu u IT sektoru, suradnji s klijentima, kao i čuti vrijedne savjete za nastavak karijera.

Želite biti dijelom ove priče? Možete ako požurite i već danas rezervirate svoje mjesto na linku. Ne zaboravite da će za sve zainteresirane biti osiguran taxi prijevoz iz središta grada do mjesta održavanja. Ipak, imajte na umu da je broj mjesta u dvorani ograničen s ciljem poštivanja svih epidemioloških mjera. Sudjelovanje na ovom događaju je besplatno budući da ga INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt www.women podržan sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom