Najave     | 18.05.2021. 08:54 |

Danas na Forumu odgovornosti ministrice Vlade KS odgovaraju na pitanja građana

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 18. maja (FENA) - Centri civilnih organizacija (CCI) danas organizuju Forum odgovornosti sa ministricom nauke, visokog obrazovanja i mladih KS, Melikom Husić – Mehmedović i ministricom odgoja i obrazovanja KS, Naidom Hota – Muminović sa početkom u 17 sati uživo putem platformi Facebook i Youtube na nalogu lookalno.ba.

Na Forumu odgovornosti, ministrice će uživo odgovarati na pitanja građana i građanki pristigla putem inboksa Facebook stranice Lookalno.ba, maila lookalno.ba@gmail.com, uličnih štandova te u toku trajanja događaja na linku za prenos uživo u komentarima na Facebook stranici ili YouTube kanalu Lookalno.ba.

Događaj će se moći pratiti uživo putem platformi Facebook i Youtube na nalogu Lookalno.ba, a snimak Foruma preuzeti sa Youtube naloga lookalno.ba.

Centri civilnih inicijativa (CCI) organizuju Forume odgovornosti sa premijerom, ministricama i ministrima Vlade Kantona Sarajevo povodom 100 dana rada Vlade Kantona Sarajevo.

Pred Forum odgovornosti sa ministricama Vlade Kantona Sarajevo, danas će u Maloj aleji na Ilidži, sa početkom u 10 sati biti organizovan drugi po redu ulični štand na kojima će građanke i građani imati priliku da postave pitanja ministricama na temu „Obrazovanje i mladi“.

Putem Facebook i web stranice Lookalno.ba dostupni su snimci održanih foruma kao i detaljnije informacije o predstojećim događajima.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'