Bosna i Hercegovina     | 12.05.2021. 15:42 |

Herceg na proslavi Dana Dubrovačko-neretvanske županije

FENA Saopćenje

MOSTAR, 12. svibnja (FENA) - Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg nazočio je proslavi Dana Dubrovačko-neretvanske županije i blagdana njezina zaštitnika sv. Leopolda Bogdana Mandića, gdje je čestitajući žiteljima taj dan naglasio kako suradnja dvaju županija nadilazi čak i njihove administrativne granice.

"Ovo je jedna posebna, svečana prigoda pa ću govor zadržati u granicama čestitarskog i neću detaljno navoditi sve one projekte na kojima je osvjedočena uspješna – istinski živa suradnja naših dvaju županija koja čak nadilazi i naše administrativne granice. Uzet ću sebi za pravo kazati kako je puno lakše biti produktivan i učinkovit kada surađuješ s prijateljima, s dobronamjernim ljudima. Kao kolega, i u ovoj ću prigodi pozdraviti istaknuto liderstvo župana Nikole Dobroslavića kako u uspješnom razvojnom putu Vašeg životnog prostora, tako i njegovih vizionarskih iskoraka kada je riječ o prekograničnim suradnjama, opet na poseban način onih u djelovanju Jadransko-jonske regije kojoj zajednički pripadamo", kazao je Herceg.

Ističući kako je Dubrovačko-neretvanska županija danas jedno od vodećih kulturnih i gospodarsko-turističkih središta Mediterana poželio je njen snažan rast i u vremenu pred nama, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

"Naše prijateljstvo i potpora koju na tom putu budemo mogli pružiti neće izostati", zaključio je predsjednik Vlade HNŽ-a.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta