Ekonomija     | 10.05.2021. 15:13 |

Xiaomi u Banjoj Luci zvanično otvorio 'Mi store'

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 10. maja (FENA) - Kompanija Xiaomi danas je, u partnerstvu s ovlaštenim distributerom Comtrade Distribution d.o.o. i maloprodajnim partnerom IQ Mobile, otvorila drugi po redu "Mi Store" u Bosni i Hercegovini koji se nalazi u centru Banje Luke na adresi Veselina Masleše broj 11.

Retail Marketing Manager Filip Mičić izjavio je da otvaranje njihovog drugog maloprodajnog objekta u Bosni i Hercegovini jasno pokazuje popularnost brenda u cijeloj srednjoj i istočnoj Evropi gdje Xiaomi s ponosom zauzima prvo mjesto, uz stalni rast.

- Jako mi je drago što se Banja Luka danas pridružuje Sarajevu, Beogradu i drugim gradovima u regiji gdje naši vjerni kupci mogu na licu mjesta pronaći sve što im je potrebno za svakodnevnu komunikaciju i isprobati najnovije uređaje iz našeg velikog ekosistema proizvoda za dom i zabavu - dodao je Mičić. 

Specijalno na dan otvaranja Xiaomi je pripremio brojne popuste i još veća iznenađenja za sve kupce koji su danas posjetili MI store. Prvih 10 kupaca je uz jedan kupljeni uređaj na poklon dobilo još jedan isti, dok su za više od 300 artikala osigurani popusti do čak 60 posto.

Također, u narednih sedam dana svi kupci mogu ostvariti 10 posto popusta na kupovinu smartphone uređaja i 15 posto na kupovinu artikala iz Eco sistema.

Generalna direktorica kompanije Comtrade Distribution Lejla Gegić rekla je da su ponosni na dosadašnju saradnju s kompanijom Xiaomi, koja je u vrlo kratkom vremenskom periodu rezultirala otvorenjem još jednog MI store-a u BiH.

Svima koji nisu u mogućnosti da posjete "Mi Store" u Sarajevu ili Banjoj Luci dostupna je i internet stranica www.mistore.ba, na kojoj mogu potražiti više informacija o svim dostupnim Xiaomi proizvodima, te obaviti svoju kupovinu po redovnim cijenama, saopćeno je iz Xiaomija. 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo