Stranačke aktivnosti     | 09.05.2021. 13:22 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Šarović: SNSD se igra sudbinom Republike Srpske

SDS smatra da otvaranje teme o budućnosti BiH nije ništa drugo već podlo varanje i manipulisanje naroda, od onih koji danas upravljaju Srpskom, koji su je doveli u ovakvu socijalno-ekonomsku situaciju i koji tom narodu ne mogu da obezbjede radno mjesto, osnovne životne potrebe ali i prijeko potrebnu vakcinu i normalnu zdravstvenu zaštitu – istakao je predsjednik SDS Mirko Šarović.

„Neka predsjednik Republike Srpske i član Predsjedništva BiH otvaraju dijalog sa FBiH, želimo im puno sreće ali mi u tome nećemo učestvovati jer po nama to je avanturistički potez koji dovodi u pitanje i raspakuje Dejtonski mirovni sporazum, što je samoubistvo za Republiku Srpsku.“ – pojasnio je Šarović.

Šarović je naglasio da u SDS stvari gledaju na takav način, uvjereni da se vlast igra sa sudbinom Republike Srpske i naroda i time podriva temelje Dejtonskog mirovnog sporazuma, koji jeste osnovni međunarodni garant postojanja naše Republike Srpske.

„Budućnost i stabilnost Republike Srpske se gradi njenim ekonomskim razvojem i napretkom a ne neobavezujućim i nepotpisanim papirima i opasnim otvaranjem pitanja mirnog razdruživanja koje najavljuje Milorad Dodik igrajući se sa sudbinom Republike Srpske i njenom stečenom autonomnošću“ – zaključio je Šarović.


Sektor za politiku i medije SDS

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo