Najave     | 03.05.2021. 10:37 |

CCI o poslovanju javnih poduzeća koja su u nadležnosti FBiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. svibnja (FENA) - Centri civilnih inicijativa (CCI) predstavit će javnosti informacije o ukupnim dugovanjima, poslovnim prihodima, broju zaposlenih i identificiranim problemima u poslovanju javnih poduzeća u nadležnosti FBiH, priopćili su ponedjeljak iz CCI-a.  

Tom prigodom bit će predstavljeni zaključci i preporuke parlamentarne radne skupine s kojom su CCI radili u prethodnom periodu koje se trebaju implementirati za rješavanje identificiranih problema.

Kako se navodi u najavi, CCI će se zastupnicima i zastupnicima Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH i delegatima i delegatkinjama Doma naroda Parlamenta Federacije BiH obratiti javnosti i medijima na temu javnih poduzeća koja su u nadležnosti entiteta Federacije BiH.

 Sastanak radne skupine održat će se 5. svibnja u Hotelu Bristol u Mostaru, nakon kojeg će u 13 sati biti upriličeno obraćanje javnosti i medijima.

 Medijima i javnosti će se obratiti Hasan Kamenjaković, koordinator za odnose sa javnostima i medijima CCI-a te Emina Ćatić, projekt koordinatorica CCI-a.

Pored njih, ispred Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, najavljeno je obraćanje sljedećih zastupnika: Elma Đogić (Laburistička stranka), Mara Đukić (DF), Elvir Karajbić (SDP) i Safer Demirović (A-SDA).

Ispred Doma naroda Parlamenta FBiH javnosti i medijima će se obratiti delegati: Mirela Trepanić – Grbešić (Naša stranka), Sandra Imširović (DF) i Aner Žuljević (SDP), navodi se u priopćenju. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'