Sport     | 01.05.2021. 21:53 |

Karačić: Ovo su stvarno jako bitna tri boda za nas

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 1. svibnja (FENA) – U susretu 28. kola Premijer lige BiH Široki Brijeg je na Pecari savladao Zrinjski s 1:0. Treneri obje momčadi su nakon utakmice na konferenciji za novinare iznijeli svoje viđenje hercegovačkog derbija.

Trener gostiju Sergej Jakirović istaknuo je da je utakmica opravdala epitet hercegovačkog derbija.

- Bilo je puno dinamike, žustrine u duelima i tenzija. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i od kad sam ja trener ne pamtim da smo ovoliko prilika stvorili. Mnogo puta smo došli u šesnaesterac i trebala je samo završnica. Nažalost, imali smo jedno loše razdoblje prije primljenog gola i pošto se nogomet igra za golove ja moram čestitati Širokom na pobjedi - kazao je Jakirović.

Karačić se složio s Jakirović da je Zrinjski bio bolja momčad u prvih 45 minuta.

- Ovo su stvarno jako bitna tri boda za nas da uhvatimo priključak za ekipama iz vrha. Teška utakmica, složio bih se da je prvo poluvrijeme pripalo u potpunosti Zrinjskom. Radili su kvalitetan pritisak na našu zadnju liniju, a mi u tom trenutku nismo bili pravi u obrani i organizaciji igre. U otvaranju drugog poluvremena bili smo kvalitetniji u posjedu, imali neke dobre situacije i uspjeli postići pogodak. Došli smo spretno do tri boda i još jednom čestitam ekipi i poželio bih kolegi Jakiroviću sreću u nastavku - kazao je Karačić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 379

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo